Bears Q Ton Poco

Moderator: Moderators

Gebruikersavatar
WHOA
Site Admin
Site Admin
Berichten: 276
Lid geworden op: Ma Jan 01, 2007 01:00

Bears Q Ton Poco

Berichtdoor WHOA » Wo Jun 10, 2009 15:07

Bears Q Ton Poco is de Homozygout Dun/Tobiano Paint dek hengst van de Eagles Ranch op Texel, Poco geeft gegarandeert altijd bonte nakomelingen.
Poco is foundation type hengst met veel body en een vriendelijk klein hoofd. In het dek seizoen van 2008 dekt Poco zijn 1e merries, alleen merries van de Eagles Ranch, er zijn dit 1e jaar geen gast dekkingen beschikbaar. Jaarlijks worden er 12 tot 18 veulens op de Eagles Ranch verwacht en deze worden te koop aangeboden aan de liefhebbers of ingezet in de toekomstige fokkerij.
Op de Eagles Ranch dekken alle hengsten alleen op de natuurlijke wijze de merries in de weiden rondom de ranch. De ranch beheert 120 hectare land om ook het hooien en kuilen in eigen beheer te houden.
Het is vanaf 2009 mogelijk om met Poco een merrie te komen dekken, alleen in de weide bij de kudde met merries en veulens op een perceel van circa 3 hectare groot.
Tot ziens op Texel
De 1e zondag van augustus zijn de hengsten en hun nakomelingen te zien tijdens het Eagles Summer Event, een western event voor groot en klein. Van s'morgens 10 tot s'middags 16 uur open voor bezoekers.

Afbeelding
Bears Q Ton Poco
Homozygout Dun/Tobiano hengst

the Eagles Ranch
westerboersweg 8
1793 ER de Waal - Texel
info@eaglesranch.com
www.eaglesranch.com

Afbeelding

Terug naar “Painthorses”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast